Armbanden van Townshipsmile

Townshipsmile armbandjes

Davorta heeft sinds kort Afro-trendy armbanden van Townshipsmile aan haar collectie toegevoegd. Dit zijn armbanden met een boodschap.

Aan een mooi omslaglabel met cadeau-enveloppe zitten 2 armbandjes waarvan je er één aan een dierbare kan schenken. Op het omslaglabel staat een foto en persoonlijke informatie over de maker van het product en het doel van Townshipsmile. De enveloppe bevat een kaartje met dezelfde informatie als het label én een kaartje met de tekst ‘Voor jou omdat…’ Hierop kun je een persoonlijke boodschap schrijven voor een dierbaar persoon.

Kinderen uit een townshipTownshipsmile importeert kleine, originele en handgemaakte gadgets en sieraden met een persoonlijk verhaal, de Microgeschenken. Met je aankoop creëren Townshipsmile een toekomst voor (startende) Afrikaanse townshipondernemers en hun kinderen!

Townshipsmile doneert, indien nodig, starterspakketten met materialen voor de eerste productie. Daarna nemen zij grotere aantallen van de producten af waardoor de Afrikaanse ondernemer financiële zekerheid krijgt om het bedrijf voort te zetten.
Dit alles gebeurt in gezamenlijk overleg tussen de Afrikaanse ondernemer en Townshipsmile m.b.t. productkeuze, kwaliteit, vernieuwing etc.
Klik hier voor meer informatie over Townshipsmile.

TSS_03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *